History

Sedert eind jaren ’80 gaat onze naam gepaard met professionaliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en diversiteit.  Onze mobiele feestmakers specialiseren zich ondermeer in huwelijksfeesten, huwelijksverjaardagen, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, bals, privé feesten, het beste uit de 80’ies en 90’ies en nillies fuiven, feesten van verenigingen (teerfeesten)… tot DJ-sets in cafés en discotheken.

Door de  ruime ervaring kunnen wij ons publiek een brede waaier aan muziekgenres voorstellen, van Strauss tot House ???… tot de hedendaagse hitparade.  Geen stijl is ons onbekend. Wij slagen er steeds in op een professionele manier in te spelen op de behoeften van de genodigden.

We zijn met DDV Events reeds jarenlang vaste DJ-crew voor diverse toonaangevende feestzalen en cateraars in de provincie Antwerpen.

Kwaliteit hoeft niet noodzakelijk gepaard te gaan met torenhoge prijzen. Wij bewijzen het tegendeel! Mede dankzij een grondige voorbereiding en een nauwe samenwerking , komt u tijdens uw evenement niet voor verrassingen te staan. U heeft zo voldoende tijd om u volop in te zetten voor de vele andere belangrijke aspecten die met uw organisatie gepaard gaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: